HTML

Hol a kocsid?

Autóvadász

Friss topikok

  • theutat villám: Ennél már csak az rosszabb, ha cserbenhagynak. Ki fog segíteni? autozz.blog.hu/ (2010.05.18. 11:29) Pünkösdi autóvadászat

Linkblog

Archívum

2010.05.13. 09:50 autóvadász

Pünkösdi autóvadászat

Szerintem az autólopások majdnem olyan hosszú múltra tekintenek vissza, mint maga az autó. Bár az első évtizedekben nem igen lehetett olyan feltűnés nélkül elkötni egy járgányt, mint manapság, a múlt században, különösen az ötvenes évektől már virágzott ez az "iparág" is. Ahogy elnézegettem a statisztikákat, a kilencvenes évek, a rendszerváltozás utáni szabad rablás korszaka volt ebben a műfajban is a legforgalmasabb a maga évi több mint 17 ezer ellopott kocsijával. Valamikor februárban azt mondta a budapesti főkapitány, hogy megint 20 százalékkal lett kevesebb az ellopott autó egy év alatt Budapesten, így jött ki az országosan nem egészen hatezer lopás. Ez remek, de azért gondoljunk már bele! Hatezer elvitt kocsi, az legalább 18 ezer emberi gond, mert egy autót nem egyvalaki használ általában.

Van ez az akció, hogy Pünkösdkor autóvadászok keresik megint a lopott kocsikat, meg a csalókat Budapesten.  Ha többet is akarsz róluk tudni, akkor menj fel a www.holakocsid.hu oldalra - most indult!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://holakocsid.blog.hu/api/trackback/id/tr551999266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

theutat villám 2010.05.18. 11:29:06

Ennél már csak az rosszabb, ha cserbenhagynak. Ki fog segíteni?
autozz.blog.hu/
süti beállítások módosítása